Je eigen podcast

Een podcast is hét perfecte medium om jouw authentieke verhaal te brengen op de meest pure manier. Tuurlijk kun je het ook (laten) opschrijven, maar dan hoor je jouw enthousiasme niet. Ik kan je helpen om jouw verhaal op de meest pure manier over te brengen.

Een groot voordeel van een podcast is dat je niet aan tijd of een aantal woorden gebonden bent. Je hebt echt de ruimte om jouw verhaal goed uit de verf te kunnen laten komen. Ook wordt er steeds meer geluisterd naar podcasts en worden podcastluisteraars ook wel “super luisteraars” genoemd. Ze zijn geïnteresseerd in een onderwerp en willen daar alles over weten. Bij de PodBast zie ik bijvoorbeeld dat 80 % van de luisteraars het gesprek van het begin tot het eind luistert. Daardoor is de kans ook veel groter dat je boodschap goed overkomt.

Alle begin is lastig en dat geldt ook voor het maken van een podcast, want waar begin je? Ik ondersteun je graag bij deze zoektocht door:
– samen na te denken over jouw podcast en die te produceren en publiceren.
– mee te denken over hoe jouw verhaal het beste uit de verf komt.
– je te ondersteunen bij het opnemen en/of editten van jouw gesprek.

Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw verhaal precies zo overkomt als jij dat wilt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met me op via podcast@bastiaanmeijer.nl of het contactformulier.