Over Bastiaan

Mijn naam is Bastiaan Meijer. Ik ben 24 jaar oud, afgestudeerd journalist en woon in de wereldstad Bodegraven. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij landelijke media en sinds maart 2018 ben ik de vaste producer van de avondshow met Barend van Deelen op Radio 538.

Opleidingen
Na het afronden van de havo ben ik Journalistiek gaan studeren aan de School Voor Journalistiek in Utrecht. Inmiddels ben ik afgestudeerd en focus ik mij op een mooie toekomst. Ik heb de BNN-VARA Academy succesvol afgerond en radiocoaching bij de NPO Campus.  Tijdens mijn opleiding liep ik twee stages. De eerste op bij Radio West en de tweede op de nieuwsredactie van Talpa Radio.

Werkervaring
Naast mijn opleidingen was ik altijd bezig met journalistieke activiteiten. Ik maakte voor het eerst kennis met radio bij de lokale omroep van Bodegraven waar ik jaren de avondshow ‘Club Delight’ heb gemaakt. Tussen 2013 en 2015 presenteerde en produceerde ik de ochtendshow ‘Voor KX Gaat de Zon op’ op KX Radio, het talentenstation van NPO 3FM. Na deze periode heb ik de ochtendshow ‘Bas & Breakfast’ gepresenteerd en geproduceerd op Radio Bodegraven. Naast dit programma nam ik deel aan de BNN-VARA Academy, waar ik acht maanden op de radioredactie van BNN-VARA heb gewerkt. Hier produceerde ik wekelijks voor het NPO Radio 1-programma START! en voor verschillende andere programma’s van NPO 3FM.  Naast het radiowerk heb ik ook als freelancer geproduceerd voor AD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *