Media

Audio

Voor BNN-VARA, KXradio, Radio West en Radio Bodegraven heb ik reportages en items gemaakt. Van columns tot nieuwscompilaties op muziek en van een compilatie van artiesten die we echt in de gaten moeten houden  tot interviews met muzikanten... Alles is terug te vinden op deze website. 

purge
Zou The Purge kunnen?

 

13765864_10205479767468536_7911099759261756301_o
Vierdaagse met Willibrord Frequin

Eind juli kwam The Purge: Election Year uit en ik vroeg me af of één nacht waar alle misdaad mag, zou werken. In mijn debuut op NPO Radio 1 zocht ik dat uit.

 

 

 

Ook ben ik (ongetraind) de Nijmeegse Vierdaagse gaan lopen met Willibrord Frequin. Willibrord gaf aan dat het een droom van hem was om de Vierdaagse te lopen. Ik schreef erover voor het AD en heb uiteindelijk voor Start! op Radio 1 meegelopen met Willibrord. 

 

Belbabe bij Debby en haar Mannen

 
In het programma Debby en haar Mannen van Omroep West schoof ik wekelijks aan als Belbabe om te vertellen wat luisteraars toe te voegen hadden aan het programma.

 

 

 

 

PowNedGeschreven

– Het nieuws dat Dominique Weesie en PowNed de ambitie hebben om binnen nu en vijf jaar van radio en tv te verdwijnen. Dit nieuws werd opgepakt door o.a. Jinek, Radio 1 en de grote kranten.  Lezen doe je hier.

– Een groot interview met Kees van der Spek over zijn dromen als televisiemaker en zijn eindeloze reisliefde.  Het hele interview is hier te vinden.

 

 

Videoalphern
Begin februari 2017 maakte ik voor mijn radioprogramma Bas & Breakfast het filmpje Bodegraven First!  Het filmpje ging binnen twee dagen over de 38.000 views heen en het lokale AD schreef er ook over. 

Bij de radio-interviews zat regelmatig beeld. Bijvoorbeeld toen ik in 013 Tilburg The Baseballs ging interviewen… Een gesprek wat eindigde in een a capella ode aan de iPhone 6…

 

Meer video’s vind je op mijn Youtubekanaal.